TMNT 2: Battlenexus -uutta tietoa ja videoita

Kirjoittanut: Livegamers

23.08.2004

Konamin kehitteillä olevasta pelistä Teenage Mutant Ninja Turtles 2: Battlenexus, on saatu uutta tietoa. Jatko-osassa voi pelata neljä pelaajaa samaan aikaan, entisen kahden sijasta. Vaikka pelaisitkin yksin, ohjaimen takaliipaisimista vaihdetaan eri hahmojen välillä. Kaikilla on jopa yhteiset energiat.
Tällä kertaa kilppareiden taidot vaihtelevat. Esimerkiksi Rafael on joukon vahvin, joten häntä kannattaa käyttää vaikkapa raskaiden laatikoiden työntämiseen. Donatello taas on porukan aivot, ja hän onkin hyödyllinen hakkeroidessa tietokoneita.

Jotta pelin taistelu olisi monipuolisempaa, jatko-osassa jokaisella kilpparilla on omat ainutlaatuiset liikkeensä ja hyökkäyksensä. Nyt myös voi tehdä erilaisia comboja ja ilmapotkuja ja muun muassa heitellä vihollisia ja kenttien tavaroita. Vihollistyyppejä on jatko-osassa enemmän. Kenttäsuunnittelu on nyt avoimempaa, joten voit valita mihin kenttään menet seuraavaksi. Kenttiä voi myös skipata. Jatko-osassa on myös mahdollisuus torjua vihollisten hyökkäykset.

Näet videoita pelistä alla olevista linkeistä:

Intro movie
Cowabunga Combat Time!
Old School TMNT

Teenage Mutant Ninja Turtles 2: Battlenexus julkaistaan 29.10.