TOCA Race Driver 3 on julkistettu

Kirjoittanut: Livegamers

17.03.2005

Codemasters on julkistanut TOCA Race Driver 3:n Xboxille, PS2:lle ja PC:lle.
Peliä on tehty sekä arcade- että simulaatiopelaajia silmällä pitäen. Uutuutena on Pro Career -pelimuoto, jossa voit taistella erilaisilla radoilla. Näitä ovat GT, off road, touring, historiallinen, open wheel, ralli ja ovaali. Peli sisältää myös Word Tour -pelimudon, jonka kerrotaan sisältävän juonen ja olevan helpommin lähestyttävä.

Esimerkkinä Codemasters kertoo, että ”jos haluat open wheel -kuskiksi, sinun täytyy aloittaa kartingillla ja edetä Formula 1000:een, siitä eteenpäin vuorossa ovat Formula BMW, Formula 3 ja aivan korkeimmalla voit liittyä BMW Williamsin F1 -tiimiin.”

Codemastersin mukaan peli simuloi pikkutarkasti useita auton osa-alueita, kuten polttoaineen kulutuksen vaikutusta auton painoon ja renkaiden sekä moottorin lämpötilaa.

TOCA Race Driver 3 sisältää 35 erilaista autoilun genreä, kuten muskeliautot, V8 superautot, DTM, monsteri autot, baja motocross ja Formula Palmer Audi.

Peli sisältää myös DTM ja V8 superauton uramoodit, sisältäen vuoden 2005-kauden, johon kuuluvat autojen kokoonpanot, harjoitusajot ja karsinnat.

Julkaisupäivää ei ole kerrottu. Xbox Live -tuki on mukana, mutta sen sisällöstä ei ole kerrottu tarkemmin.