Tom Clancy´s Splinter Cell: Pandora Tomorrow perjantaina kauppoihin

Kirjoittanut: Livegamers

22.03.2004

Viimeistään tämän viikon perjantaina kaupoista löytyy Ubisoftin kehittämä Tom Clancy´s Splinter Cell: Pandora Tomorrow.
Parannetun yksinpelikampanjan lisäksi uutta pelissä on neljän pelaajan Xbox Live -tuki. Kaksi pelaajista on agentteja ja kaksi palkkasotilaita. Agentteja ohjataan kolmannen persoonan kuvakulmasta, mutta sotilaita ohjataan ensimmäisestä persoonasta. Sotilailla on apuna erilaisia välineitä, kuten liikkeentunnistimia. Moninpelimuotoja pelissä on kolme: Neutralization, Extraction ja Sabotage.

Neutralization -pelimuodossa Shadownet-tiimin pitää löytää ND133Ks-laite ja tuhota se. Argusmercenaries-tiimin pitää suojella laitetta ja neutralisoida vastapuolen pelaajat.

Extraction -pelimuodossa Shadownet-tiimin pitää niin ikään löytää ND133Ks-laite ja ottaa siitä tarkeät osat, jotka pitää viedä aloituspaikkaan. Argusmercenaries-tiimin pitää suojella laitetta ja neutralisoida vastapuolen pelaajat.

Sabotage -pelimuodossa Shadownet-tiimin pitää löytää jälleen ND133Ks-laite, mutta tällä kertaa heidän pitää kytkeä siihen modeemi Argusmercenaries-tiimin huomaamatta. Kun modeemi kytketään ND133Ks-laitteeseen, saa Argusmercenaries-tiimi siitä tiedon ja yrittää kytkeä sen pois päältä.

Xbox Live/Splinter Cell: Pandora Tomorrow -tarjous

Microsoft tuo myyntiin Xbox Live -pakettitarjouksen, jonka myös pitäisi löytyä kauppojen hyllyiltä viimeistään ensi perjantaina. Tarjous pitää sisällään Xbox Live Starter Kitin, sekä Splinter Cell: Pandora Tomorrowin. Hintaa kyseiselle paketille tulee 89,99 euroa. Tarjous jatkuu niin kauan kuin tavaraa riittää.

Xbox Live Starter Kit sisältää 12 kuukautta ilmaista Live-aikaa, Xbox Communicatorin, asennus-cd:n sekä ohjeet.

Lisätietoa: Xbox.com/fi-FI/pandora