Tom Clancy’s The Divisionin lisäsisällöstä lisätietoja

Kirjoittanut: Livegamers

07.03.2016

Ensi viikolla julkaistavan Tom Clancy’s The Division -pelin lisäsisältöä valotettiin hieman. Lisäsisältöön kuuluu yhteensä viisi laajennusta, joista kaksi ensimmäistä ovat ilmaisia ja kolme viimeistä maksullisia. Pelaajat saavat julkaisun jälkeen myös haasteita liittyen päätarinaan, erilaisia päivä- ja viikkohaasteita sekä Dark Zone -pelialueelle tapahtumia.
Huhtikuussa ilmestyy ilmainen Incursions-laajennus, joka tarjoaa pelaajille joukkuevetoista toimintaa uusien tehtävien muodossa sekä myöskin korkeatasoisia varusteita ja mahdollisuuden käydä kauppaa varusteillaan. Toukokuussa tuleva ilmainen Conflict-laajennus tuo Dark Zone -alueelle uutta tekemistä sekä tutustuttaa pelaajan Columbus Circlen ympäristöön.

Seuraavat kolme laajennusta ovat maksullisia ja sisältyvät kausikorttiin sekä Gold Edition- ja Sleeper Agent/Collector´s Edition -painoksiin. Jokainen laajennus on myöskin erikseen ostettavissa.

Kesäkuussa syöksytään New Yorkin tunneleihin ja metrokäytäviin, kun Expansion I: Undergound julkaistaan. Loppukesästä vuorossa on Expansion II: Survival, joka haastaa pelaajan selviytymään vihamielisessä ympäristössä. Viimeisenä laajennuksena luvassa uuden uhan pelaajille esittelevä Expansion III: Last Stand, joka saapuu vuoden lopussa talven aikana.

Alla oleva traileri esittelee tulevaa lisäsisältöä.

Tom Clancy’s The Division julkaistaan PlayStation 4:lle, Xbox Onelle sekä PC:lle 8. maaliskuuta 2016.

Lähde: Lehdistötiedote