Tomb Raiderin moninpelistä ensimmäiset tiedot

Kirjoittanut: Livegamers

03.01.2013

Official Xbox Magazine on julkistanut tulevan Tomb Raiderin moninpelistä ensimmäiset tiedot.
Pelin perinteisessä Team Deathmatch -pelimuodossa pelataan joko Laran selviytyjäkamujen tai pahisten tiimissä, yrittäen saada vastapuolen pelureita hengiltä.

Moninpelin kentät sisältävät kenttäkohtaisia ansoja. Lisäksi pelaajalla on mahdollisuus räjäytellä taivaan tuuliin esimerkiksi siltoja pelikentältä.

Toisena pelimuotona julkistettiin Rescue, jossa selviytyjien tarkoituksena on kerätä lääkepakkauksia ja toimittaa niitä eri paikkoihin. Vastapuolella olevat pelaajat yrittävät luonnollisesti tehdä kaikkensa tämän estämiseksi.

Yllä mainittujen lisäksi julkistettiin Cry for Help -pelimuoto, jonka painopisteenä tulee olemaan toiminnan sijaan tutkiminen sekä keräily. Kyseisestä pelimuodosta ei sen tarkemmin kerrottu, mutta lähteen mukaan se tulee poikkeamaan tavallisista moninpelimuodoista.

Klikkaamalla suurempi kuva

Tomb Raiderin moninpelissä pelaajat voivat valita pelihahmonsa, joita aukeaa pisteitä kerätessä lisää. Hahmojen lisäksi pelaajat voivat avata pisteillä itselleen erilaisia aseita, tarvikkeita ja muuta kivaa.

Tomb Raider julkaistaan Xbox 360:lle, Playstation 3:lle sekä PC:lle 5. maaliskuuta.