Tony Hawkin viimeisin myös vanhoille konsoleille — vain USA:ssa

Kirjoittanut: Livegamers

14.12.2015

Tony Hawk´s Pro Skater 5 julkaistaan viimein myös vanhalle sukupolvelle, eli PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle. Eurogamerin saamien tietojen mukaan peli tosin saapuu ostettavaksi ainoastaan Yhdysvalloissa, ainakaan Iso-Britanniassa ei peliä toistaiseksi tule saataville.
Tony Hawk´s Pro Skater 5 on ollut yksi vuoden surkuhupaisimmista pelijulkaisuista. Pelin ensimmäinen päivitys oli isompi kuin itse peli, mutta silti peli näytti pelaajien silmiin vanhentuneelta ja vilisi bugeja, kuten alla oleva video oivasti pikaisesti demonstroi.

Pelin nykyiselle sukupolvelle saapumisen jälkeen julkaisija Activision kertoi vanhan sukupolven version myöhästyvän aiotusta. Tiedossa ei ole, tuleeko peli lainkaan eurooppalaisille PlayStation 3- ja Xbox 360 -konsolien omistajille.

Päivitys 15.12.2015 klo 14.50: Activisionin kommenteista huolimatta Tony Hawk´s Pro Skater 5 on nyt julkaistu myös Euroopassa. Xbox 360:n kauppapaikalla peli näkyy jo, PlayStation 3:n puolella se vaatii vielä kaupan tarjonnan päivittämisen. Lähde: Gamespot