Tony Hawk´s American Wasteland – Infoa

Kirjoittanut: Livegamers

17.05.2005

Päivitetty *
Vähän aikaa sitten ilmoitetusta Tony Hawk´s American Wasteland -pelistä on tänään kerrottu uutta tietoa E3-messujen ennakkotapahtumassa. Peliä kehittää edellisistäkin osista tuttu Neversoft ja sen julkaisee Activision. Peli julkaistaan Xboxille, Xbox 360:lle, Playstation 2:lle ja GameCubelle.

THAW sijoittuu 80-luvun Los Angelesiin, kaupungin Punk-kauden huipulle. Vaikka pelin on kerrottu palaavan sen juurille, niin muutama erittäin suuri uudistus on peliin eksynyt. Nimittäin Los Angelesia on mallinnettu peliin massiivisesti, suureksi ja vapaaksi pelialueeksi, jossa ei tarvitse odotella latausaikoja. Pelissä on myös tarinamoodi, joka etenee suorittamalla monitahoisia tehtäviä aina eri kaupunginosissa. Pelaajan hahmona on tuntematon skeittari Amerikan keskilännestä. Hahmoa muokataan mm. käymällä kaupungin vaatekaupoissa ja partureissa. Skeittilaudan lisäksi THAWissa voi pelata myös BMX-polkupyörällä.

Jos taas haluaa palata juurilleen ja pelata aiempien Tony Hawk´s -pelien karttoja, niin sekin on mahdollista, nimittäin peli sisältää parhaat pelikartat vanhoistakin peleistä.

Xbox ja X360 -pelaajia myös hemmotellaan tällä kertaa, nimittäin peliin on sanottu tulevan vihdoinkin Xbox Live -tuki. Tarkempia tietoja, kuten pelaajamääriä ei kerrottu Liven osalta, mutta Split Screeninä voi pelata ainakin 1 vs. 1 ja Co-op -pelimuotoja. Pelin musiikkiraidalla esiintyviä artisteja ei kerrottu, mutta oletettavasti mukana tulee olemaan 80-luvun kovimmat Punk-bändit.

Lisää tietoa, kuvia ja videoita pelistä on tulossa huomenna alkavilla E3-messuilla.

* Pelistä on ilmestynyt seitsemän kuvaa (PS2-versio). Linkki.