Too Human vuoden 2008 alussa

Kirjoittanut: Livegamers

23.08.2007

Silicon Knightsin johtaja Denis Dyack paljasti IGN:lle antamassaan videohaastattelussa heidän kehittämänsä Too Human -pelin ilmestyvän vuoden 2008 alussa. Pelin julkaisua tulee edeltämään pelattava demo.
Dyack puhui samassa haastattelussa myös siitä miten he edelleenkin aikovat julkaista Too Human -trilogian kaikki osat Xbox-konsoleilla. Kyseenalaista on kuitenkin se, että ehtiikö pelin kolmas osa ilmestyä vielä tämän konsolisukupolven aikana. Peli ei ole pelattavissa juuri alkavilla Games Convention -messuilla, mutta lehdistö saa tutustua peliin tarkemmin jo lokakuussa.

Viime aikoina pelkkä Too Human -projektin jatkaminen on tullut kyseenalaiseksi pelin kehityksen ympärillä pyörineiden huhujen ja mediamylläkän takia. Uusin Silicon Knightsin päänsärky on ollut vielä ratkaisematon oikeusjuttu Epic Gamesia vastaan. Silicon Knights syyttää Epiciä siitä, että he eivät ole saaneet tarpeeksi tukea Unreal Engine 3 -pelimoottorin kanssa, jonka oikeudet Epic omistaa. Epic taas väittää, että Silicon Knights on varastanut heidän teknologiaansa kopioimalla osia Unreal Engine 3 -pelimoottorista.