Top 10 -joululahjalista

Kirjoittanut: Livegamers

18.12.2012

Livegamersin toimitus kokosi perinteisen listan parhaimmista peliaiheisista joululahjoista.
1. The Walking Dead -episodit 1-5 – Viiteen episodiin jaetussa The Walking Dead -latauspelissä on käsittämättömän hyvin luotu tarina ja hahmot. Senkin lisäksi pelin kulku riippuu lähes kokonaan pelaajan tekemistä päätöksistä, joten uudelleenpeluuarvoa on runsaasti. Todellakin vuoden suurin yllättäjä. Hintaakin ihan naurettavat 25 euroa!

2. Battlefield 3 Premium Edition – Elää ja hengittää. Hyvä valinta genressään edelleen. Battlefield 3:n show onkin jatkunut jo yli vuoden eikä loppua näy, kiitos hyvin tehtyjen ja vaihtelevien DLC-pakettien.

3. XCOM – Oikeasti hyvä RTS-konsolilla? XCOM koukuttaa niin pahasti, että sosiaalinen kanssakäyminen ihmisten keskuudessa saattaa kärsiä.

4. Borderlands 2 – Pelissä on miljoonasti kaikkea: aseita, kerättävää, ammuttavaa, sarkasmia ja huumoria. Borderlands 2 tekee kaiken isommin ja paremmin kuin ensimmäinen osa.

5. Forza Horizon – Kruisailessasi Coloradon öisiä moottoriteitä pitkin kiiltävällä Lamborghini Gallardollasi ilotulitteiden maalatessa pimeän taivaan räikeillä väreillä ymmärrät, että tällaisia satumaisia hetkiä tarjoaa vain Forza Horizon aka ´vuoden autopeli´.

6. Far Cry 3 – Kauniissa viidakossa tuttua räiskintää sarjan kolmannessa osassa. Must have.

7. Halo 4 – Aito Halo, eeppisen hienon yksinpelin lisäksi tarjoaa paljon tekemistä kaverien kanssa co-op- ja varsinkin moninpelitiloissa. Ei lagaa, ei enää huomattavaa hostietua ulkomaalaisia vastaan pelattaessa, kuten aiemmissa Haloissa usein oli.

8. NHL 13 – Jälleen hienoa kiekkoa, parhaimmillaan kaveriporukalla pelatessa.

9. Mass Effect Trilogy pack – Pian väistyvän konsolisukupolven ehdoton merkkipaalu – kaikki kolme peliä samassa paketissa ja huikea sarjan kolmas iteraatio on edelleen vuoden parhaimpia pelejä myös joulukuun pelitulvassa. Pakko-ostos niille, jotka vielä eivät ole koko settiä kokeneet – kuten vaikka kaikki PS3-pelaajat.

10. Call of Duty: Black Ops II – Kansa vihaa ja kansa rakastaa. Paljon se ottaa, mutta paljon se antaa. Viihdyttävää tykitystä niin yksin- kuin moninpelin puolella. Tätä ei kannata missata. That´s right I said it!

Erityismaininnan saa suomalaisen RedLynx-pelistudion tekemä Xbox Live Arcade -peli Trials Evolution, joka saavutti huippusuosion pelaajien keskuudessa. Hintaa pelillä on 1200 Microsoft-pistettä eli noin 15 euroa.

Mitkä ovat sinun suosikkisi?