Transformers-hiljaiselo loppui

Kirjoittanut: Livegamers

12.02.2007

Activision on antanut julkisuuteen lisätietoa tulevasta Transformers-pelistä.
Vuosi sitten uutisoimme aiheesta otsikolla ”Transformers-pelejä kehitteillä”. Tämän jälkeen pelistä ja sen kehittämistyöstä ei ole kuulunut mitään. Nyt tuo hiljaiselo loppui ja pelistä on vihdoin saatu lisätietoa.

Pelin nimenä tulee olemaan Transformers: The Game. Pelitapahtumat tulevat mukailemaan Transformers-elokuvan juonta hyvin läheisesti. Robottien lopullinen lukumäärä on edelleen avoin, mutta vähintäänkin Optimus Prime-, Megatron-, Starscream-, Bumblebee- ja Ironhide-robotit tulevat sisältymään peliin. Jokaisella edellämainitulla ”botilla” tulee olemaan omat erikoistaitonsa, voimat ja kyvyt. Pelaaja voi vaihtaa robottia ja kulkuvälinettä koska tahansa pelin aikana. Kohteiden täydellisen vauriomallinnuksen luvataan olevan mukana, tuhovoimaisten aseiden lisäksi.

Pelimekaniikasta ei ole tarkempaa tietoa, mutta pelihahmojen koko ja paino tulevat vaikuttamaan hahmon taistelukykyyn. Pelimuodoista ei ole vielä tarkempaa tietoa. Peli tullaan julkaisemaan PC-, PS2-, PS3-, Wii- ja Xbox 360 -alustoille, samaan aikaan kuin itse elokuvakin.