Trekkikapteenit yhden pelin kimpussa

Kirjoittanut: Livegamers

14.08.2006

Bethesda Softworks ilmoitti tänään että kaikki viisi Star Trek -sarjoista tuttua kapteenia (William Shatner, Patrick Stewart, Scott Bakula, Avery Brooks ja Kate Mulgrew) esiintyvät äänillään myös Star Trek: Legacy -pelissä. Tämä on ensimmäinen kerta kun kaikki viisi Star Trek -kapteenia työskentelevät samassa projektissa samanaikaisesti.
”Olen hyvilläni siitä, että minulla on mahdollisuus juhlistaa neljättäkymmenettä Star Trekin vuosipäivää kapteenikollegojeni kanssa esiintymällä Star Trek: Legacyssa,” alkuperäisessä Star Trekissä esiintynyt William Shatner kertoi. ”Bethesda Softworks on tehnyt erinomaista työtä tekemällä pelin, joka noudattaa alkuperäisen Star Trekin juuria ja sisällyttää elementtejä jokaisesta sarjasta.”

Star Trek: Legacyssä pelaaja johtaa avaruuslaivastoa pienissä ja suurissa taisteluissa ympäri universumia. Pelissä on yli 60 avaruusalusta tv-sarjoista, täysi vaurionmallinnus jokaiselle niistä ja täysi Xbox Live -tuki moninpeleineen. Legacyn juoni kattaa kaikkien Star Trek -sarjojen aikakaudet ja merkittävimmät tapahtumat. Peliä kehittää Mad Doc Software Bethesdan alaisuudessa.

Star Trek: Legacy julkaistaan näillä näkymin loppuvuodesta.