Trials Evolution -turnaus päätökseen

Kirjoittanut: Livegamers

04.12.2012

Livegamers järjesti yhteistyössä RedLynxin kanssa turnauksen Trials Evolution -pelistä.
RedLynxin sponsoroima Trials Evolution -turnaus on nyt saatu päätökseen ja kärkikolmikko on selvillä. Top kolmoselle on luvassa seuraavat palkinnot:

1. sija: Trials Evolution -aiheiset huppari, paita ja lippu
2. sija: Trials Evolution -aiheiset paita ja lippu
3. sija: Trials Evolution -aiheiset paita ja lippu

Voiton vei PaLiKkA, toiselle sijalle ylsi Cropolite ja kolmanneksi pyöräili SpN Susi. Cropoliten taltioiman videon finaalista voi katsoa täältä.

SpN Susi ja Cropolite kommentoivat turnausta seuraavasti:

SpN Susi: ”Vähän osallistujia, mutta oli kyllä sitäkin kovatasosempi. Hauskaa oli! Hienoa, että tästä vielä turnaus järjestettiin, ehkä mun muistutus foorumeilla teidän puolen vuoden takaisista lupauksista autto? Rataeditorikisa olis ollu myös kiva. Olisin varmaan ollut tosin ainut osallistuja, joten ehkä ensi kerralla. Hyvin oltiin kuunneltu pelaajia, kun oli tällä kertaa myös vaikeammat radat mukana ja finaalissa peräti 11 rataa! Oli kyllä harvinaista herkkua. Hyvin harkittu ja toteutettu turnaus kaiken kaikkiaan. Kiitokset.”

Cropolite: ”Mukava turnaus oli jälleen, matsit saatiin sovittua ja pelattua ilman sen kummempia ongelmia. Xrotton pelitaidot olivat hyvin tiedossa, joten realistiset tavoitteet olin asettanut juurikin sinne kakkossijan kohdalle. Souzr ja Peketeus pistivät kumminkin finaalissa kovasti hanttiin ja taistelu kakkossijasta ratkesikin vasta loppupään kentissä, joiden tiesin olevan vahvuuksiani. Palkinnot vaikuttaa aika makeilta, joten siitä vielä kiitokset Livegamersin ja RedLynxin väelle.”

Livegamers onnittelee voittajia ja kiittää RedLynxiä sponsoroinnista!