Trials Evolutionin julkaisupäivä vihdoin julki

Kirjoittanut: Livegamers

22.03.2012

18. huhtikuuta alkaen Xbox Live Arcadessa julkaistaan uusi ladattava Microsoft Studiosin peli joka keskiviikko aina 9. toukokuuta asti. Arcade Next -kampanjan listalta löytyy esimerkiksi suomalainen Trials Evolution.

Kaikki uudet Xbox Live Arcade -pelit sisältävät 400 pelaajapistettä sekä 30 avattavaa saavutusta. Alla kampanjan pelit listattuna julkaisupäivämäärän mukaan.

Bloodforge (Kehittäjä: Climax)

2.4. | 1200 Microsoft Points -pistettä | PEGI 18

Bloodforge tarjoaa brutaalin taistelujärjestelmän, tyrmäävän graafisen tyylin ja kiehtovan juonen. Pelissä pääset lahtaamaan laumoittain demonisotilaita, rujoja pimeyden voimien palvelijoita ja itse jumalia. Käytössäsi on hurjia raivotappoja, tuhoisia riimuhyökkäyksiä ja räjähtäviä asekomboja. Auta sinetöimään Cromin – ja samalla koko maailman – tulevaisuus tässä synkässä ja verisessä tarinassa, joka kertoo kostosta, petoksesta ja kohtalosta…

Trials Evolution (Kehittäjä: Ubisoft/RedLynx)

18.4. | 1200 Microsoft Points -pistettä | PEGI 12

Trials Evolution edustaa palkitun hittipelin Trials HD:n uutta ulottuvuutta monessakin merkityksessä. Murtaudu varastorakennuksista ulkomaailmaan: koe päivän ja yön vaihtelu, mutkittelevat ajolinjat ja näyttävät maisemat. Moninpeliä voi pelata kotijoukkojen kesken tai Xbox LIVEssä. Rakenna omat ratasi pelin rataeditorilla tai lataa toisten pelaajien luomuksia uudesta Track Centralista. Mukauta pyörää ja ajajaa upeilla varusteilla ja ainutlaatuisilla osilla. Lisäksi pääset nauttimaan kekseliäistä taitopeleistä, ajamaan haamukuljettajia vastaan, päihittämään ystävien tulokset ja paljon muuta. Älä missaa tätä mieletöntä kokemusta! Pelin on kehittänyt suomalainen RedLynx-pelistudio.

Fable Heroes (Kehittäjä: Lionhead Studios)

2.5. | 800 Microsoft Points -pistettä | PEGI 12

Fable Heroes on Xbox LIVE Arcadeen suunniteltu toiminnallinen hack ’n’ slash -seikkailu. Se tarjoaa tuoreen näkemyksen Fable-sarjasta ainutlaatuisella visuaalisella tyylillään ja pelattavuudellaan, joka nostaa mukavahenkisen kilvoittelun aivan uudelle tasolle. Jopa neljä pelaajaa voi pelata keskenään joko samalla sohvalla tai Xbox LIVEssä. He pääsevät päihittämään vihollisia yhteistyössä, mutta kilpailemaan myös toistensa kanssa kultarahojen keräämisessä ja tasojen nousussa. Fable Heroesissa kerätyn kullan voi siirtää tulevaan Kinect-peliin Fable: The Journey, joten Heroesia pelanneet saavat heti kättelyssä arvokkaan etumatkan muihin pelaajiin.

Minecraft: Xbox 360 Edition (Kehittäjä: 4J Studios/Mojang)

9.5. | 1600 Microsoft Points -pistettä | PEGI 7

Minecraftin loputtomat mahdollisuudet laajenevat entisestään! Minecraft: Xbox 360 Edition tuo maailmanlaajuisen ilmiön ensimmäistä kertaa konsolipelaajien ulottuville. Xbox LIVE Arcade -versio sisältää innovatiivisen uuden rakennusliittymän, luontevat ohjaintoiminnot sekä täysimittaisen opastustilan pelin perusteiden opetteluun. Mukana on ensimmäistä kertaa moninpeli jaetulla ruudulla sekä Xbox LIVEssä.

Lähde: Lehdistötiedote