Trials HD myy yli 2 miljoonaa

Kirjoittanut: Livegamers

29.05.2011

RedLynxin Trials HD on saavuttanut ison merkkipaalun myymällä yli kaksi miljoonaa kappaletta Xbox Live Arcade -pelinä. Myyntiluku sisältää itse pelin sekä sen molemmat DLC-paketit.
”Digitaalisesti ladattavaksi peliksi tämä on valtava merkkipaalu ja näyttää miten digitaalinen media jatkaa kasvamistaan nopeasti kasvavassa ja muuttuvassa peliteollisuudessa”, sanoi RedLynxin toimitusjohtaja Tero Virtala.

”Emme voisi olla enemmän tyytyväisiä menestykseemme ja haluamme kiittää kaikkia fanejamme jatkuvasta tuesta ja intohimosta meidän peliä kohtaan.”

RedLynxin creative director eli taiteellinen johtaja Antti Ilvessuo sanoi myös studion työskentelevän monien faneja kiinnostavien pelien parissa.

”Luonnollisesti olemme tyytyväisiä Trials HD:n menestyksestä, mutta tärkein asia meille on jatkaa loistavien pelien tekemistä.”

”Mitä tahansa tulevaisuus pitää sisällään, jää nähtäväksi, mutta tällä hetkellä meillä on kuusi tiimiä työskentelemässä kuuden eri pelin kimpussa, joten voin luvata, että RedLynxiltä on tulossa vielä loistavia pelejä.”