Tuleva Tales from the Borderlands sisältää huumoria ja huijareita

Kirjoittanut: Livegamers

12.03.2014

Kalvaako ikävä Pandoraan? Harmittaako, ettei tietoja mahdollisesta Borderlands 3:sta ole vielä herunut. Ei hätää, sillä Telltale Games ja Gearbox ovat vihdoin julkistaneet lisätietoja työn alla olevasta Tales from the Borderlands -seikkailupelistä.
Telltalen Kevin Bruner ja Harrison Pink sekä Borderlands 2:n käsikirjoittaja Anthony Burch paljastivat South by Southwest -festivaalin paneelikeskustelussa tietoja muun muassa pelin kahdesta päähenkilöstä, Fionasta ja Rhysista.

Molemmilla on päähenkilöillä on omat vahvuutensa; Fiona on karismaattinen huijari, kun taas Hyperionin miehiä oleva Rhys käyttää kyberneettistä kättään muun muassa elektroniikan kanssa temppuiluun. Telltalen synkkäsävyisemmistä The Walking Deadista ja The Wolf Among Usista poiketen Tales from the Borderlandsin lupaillaan myös sisältävän rutkasti enemmän huumoria. Luvassa on myös ammuskelua ”Telltalen tapaan”.

Pelin tapahtumat etenevät takautumina, joita pelataan päähenkilöiden kertomina. Mielenkiintoista on etenkin se, että sekä Fiona että Rhys ovat erillisiä hahmoja, joilla on omat motiivinsa ja versionsa totuudesta. Tapahtumat saattavatkin muuttua sen mukaan, kuka niitä on kertomassa. Pelaajan tehtäväksi jääkin päätellä, kumman versio on totta – vai valehtelevatko molemmat.

Peli julkaistaneen myöhemmin kuluvana vuonna, mutta tarkempia ilmestymisaikoja ei ole vielä paljastettu.

Koko paneeli sekä pelin esittelyvideo ovat katsottavissa alla.