Tulevan G.R.A.W. -päivityspaketin sisältö

Kirjoittanut: Livegamers

08.06.2006

Ubisoft julkaisi tänään tulevan Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter -päivityksen sisällön.
Päivitys tulee sisältämään neljä uutta moninpelikampanjaa, muutamia kokonaan uusia ja joidenkin jo olemassa olevien karttojen päivityksiä, kaksi uutta moninpelimuotoa, kaksi uutta asustekokonaisuutta, neljä uutta kasvomaskia ja viisi uutta asetta.

Uudet moninpelikampanjat:

Coffee Plantation (Päivä)
Kahviviljelmä syvällä Nigaraguassa. Hyviä suojapaikkoja tarjoava kartta sisältää keskusrakennuksen, kahvin jalostuslaitoksen, kahvikasvipeltoja ja kahvisäkkejä valmiina kuljetukseen. Ghostien tehtävänä on eliminoida aseiden myyjä ja lopettaa tämän operaatio.

Shipping Port (Ilta)
Tämä tehtävä sijoittuu satamaan. Ghostien tehtävänä on pysäyttää aseiden salakuljetus maasta. Vihollisia on muun muassa varastorakennuksissa, laivojen kansilla ja isoissa satamanostureissa. Tässä ”yötehtävässä” tulee huolehtia siitä, että laiton aseiden lastaus ja salakuljetus loppuvat.

River Depot (Aamu)
Viidakkotehtävä. Viholliset ovat tunkeutuneet viidakon siimekseen varastoidakseen ja jälleenmyydäkseen laittomia aseita. Ghostien tehtävänä on puolustaa ja suojella varastorakennusta, jossa on kriittisiä tietoja aseiden laivauksesta. Jos Ghostit onnistuvat tuhoamaan vihollisten hyökkäykset suoraan viidakon siimeksestä, tulee tämän lisäksi tuhota aseiden lastaus ja estää vihollisten pakeneminen alueelta. Isot puut, aseiden lastaus ja vihollisten liikkeet ovat tämän tehtävän uniikkia ”antia”.

Jungle Mine (Päivä)
Tehtävä sijoittuu kaivokseen ja sen ympäristöön viidakossa, jonne vihollisen johto on asettunut. Ghostien pitää ”puhdistaa” alue, tuhota aseet ja eliminoida vihollisten johtaja. Kentän keskuksena toimii kaivos, jonka ympärillä itse pelitapahtumalle on varsin hienot puitteet. Tämän tehtävän luvataan jäävän GR-pelaajien muistoon ikimuistettavana.

Uudet kartat:
Fishing Village (Hämärä)
Wharf (Iltapäivä)
Old Town (Aamu)
Nowhere (Ilta)
Coffee Plantation (Ilta)
Shipping Port (Auringonlasku)
River Depot (Päivä)
Jungle Mines (Ilta)

Uudet pelimuodot:
Team Blind Siege
Team Battle

Uudet asusteet:
Canadian CADPAT
British DPM

Uudet aseet:
SR-25 SD (Tarkkuuskivääri)
M468/M320 (Kranaattikivääri)
AK-47 LMG (Konekivääri)
SCAR-H SV (Rynnäkkökivääri)

Tuleva päivitys tulee ladattavaksi Xbox-kauppapaikalle tämän kuukauden loppupuolella.