Tuore päivitys toi kaivatut ääniviestit Xbox Onelle

Kirjoittanut: Livegamers

12.05.2015

Xbox One sai toukokuun järjestelmäpäivityksensä. Konsolin käynnistyksen myötä latautuva päivitys sisältää muun muassa pyydetyimmän ääniviesti-ominaisuuden, jonka avulla pelaajat voivat harjoittaa äänijänteitään ystävilleen Xbox Onen ja Xbox 360:n välillä. Alta löytyy Microsoftin julkistaman täyden listauksen päivityksen sisällöstä:
Ääniviestit. Microsoftin palautesivuston kysytyin ominaisuus mahdollistaa ääniviestien lähettämisen ystävilleen joko Xbox One- tai Xbox 360 -pelikonsolilla. Viestejä voi äänittää joko konsolin headsetillä tai Kinectillä.

Konsolin käynnistys & sammuttaminen SmartGlass-sovelluksella. Xbox One SmartGlass -sovelluksen avulla voi nyt sekä käynnistää että sammuttaa Xbox One -konsolinsa. Sovellus on saatavilla Windows, Windows Phone, iOS ja Android -alustoille.

Konsolin virtasäädöt. Joillekin tuttu valintatyökalu konsolin virtasäädöistä päivittyy käyttöön ympäri maailman.

Omat serverit seuruekeskusteluille. Party Chat -ominaisuus lisätään Microsoftin servereille, joka parantaa käyttökokemusta ja varmuutta. Joillakin pelaajilla on ollut ongelmana päästä samaan ryhmächattiin keskenään, joten kyseisen ongelman tulisi poistua päivityksen myötä.

Tuleviin päivityksiin voi vaikuttaa antamalla ehdotuksia Microsoftin palautesivustolla. Yleistä keskustelua Xbox Onesta voi käydä Livegamersin keskustelupalstalla.