Turnaukset ja liigat vauhdissa

Kirjoittanut: Livegamers

17.04.2005

Pro Evolution Soccer 4 -turnaus on edennyt jo finaalivaiheeseen, jossa viikon sisällä kohtaavat Draugen ja swiftFIN. Arvonnassa onni suosi swiftiä, ja hän valitsikin finaaliin joukkueekseen molempien havitteleman Milanon Interin. Turnaukseen osallistui mahtavat 119 pelaajaa, joten finaaliin pääseminen on ollut pitkän työn tulos. Palkinnot ovat myös upeita ja voittaja saakin maineen ja kunnian lisäksi muun muassa uuden Xbox Crystal -pelikonsolin.
ESPN NHL Hockey – Cross Check – Liiga ´05 on 11 viikkoa kestäneen runkosarjan osalta ohitse. 22 joukkuetta pelasi yhteensä yli 450 ottelua, joiden perusteella pudotuspeleihin pääsivät parhaat kahdeksan kiekonlätkijää. Runkosarjan kolme parasta olivat Jambo, TMD ja WekeCU. Pudotuspelit alkavat ensi viikolla.

Splinter Cell: Chaos Theory -turnaukseen ilmoittautuminen on käynnissä ja turnaus alkaa 15.5. Pelaajat muodostavat kahden hengen tiimit ja ottavat toisistaan mittaa myöhemmin ilmoitettavien sääntöjen mukaisesti. Myös Halo 2 – Missions -turnaus on suunnitteilla, mutta vasta Livestä ladattavien päivitysten ja karttojen jälkeen.

Muiden suljettujen liigojen tilanteet:

Dead or Alive: Ultimate (MattiK, Avaroth, Obi 1 Shinobi)
Ghost Recon 2 – Siege (Kill´n Pepperonies, BoW, WF)
Halo 2 – Team Slayer (FHC, SFP, Northern Battalion)