Turnauksia ja liigoja tulossa

Kirjoittanut: Livegamers

28.08.2005

Kesä, loma ja lämpimät ilmat ovat takana, joten on aika siirtyä taas Xbox Liven maailmaan pakoon tulevaa talvea ja kylmiä, pimeitä iltoja. Livegamers järjestää lähiaikoina monia liigoja ja turnauksia uusista ja hieman vanhemmistakin peleistä.
Tulevat turnaukset ja liigat

Halo 2 – Missions -turnaus selvittää mikä joukkue taitaa parhaiten tehtäväpohjaiset pelimuodot suositussa, mutta mielipiteitä jakavassa pelissä. Turnaus starttaa lähiaikoina.

Tom Clancy’s Rainbow Six: Lockdown -turnauksen suunnitteleminen aloitetaan välittömästi pelin ilmestymisen jälkeen. Kaupoista se pitäisi löytyä syyskuun 9. päivä.

Monet ovat pyytäneet Counter-Strike -liigaa ja se alkaakin jo ensi viikolla. Liigasivut ovat auenneet tänne. Onnea osallistujille.

Splinter Cell: Chaos Theory -liigaan ilmoittautuminen alkaa myöskin piakkoin. Pelistä järjestettiin turnaus touko-kesäkuun aikana, jonka voitti Eduskunta [ED] -klaanin edustajat.

Odotettu Ghost Recon 2: Summit Strike ilmestyi hiljattain ja siitä järjestämme liigan. Ilmoittautuminen liigaan alkaa lähiaikoina.

Pro Evolution Soccer 4 -liiga aloitettiin viime viikolla.

Myös muita liigoja ja turnauksia on suunnitteilla, mutta niistä lisää myöhemmin.