Turnauksia ja liigoja

Kirjoittanut: Livegamers

31.01.2005

Livegamers.infon kevät on täynnä jännittäviä turnauksia ja liigoja, ja voisimme hieman muistuttaa käyttäjiä näistä tiukoista mittelöistä. Joissakin eletään jo ratkaisuvaiheita ja toisiin otetaan ilmoittautumisia vastaan tälläkin hetkellä.
Halo 2 – Kill ´Em All -turnauksessa on päästy lähes neljännelle kierrokselle ja ottelut tiukentuvat koko koko ajan finaalin lähestyessä. ESPN NHL Hockey 2K4 -Rematch -turnauksessa on edetty jo finaaleihin asti, jossa kohtaavat piakkoin FunkyMama ja FINbringer. Parempi voittakoon.

Kauan odotettuun Pro Evolution Soccer 4 -turnaukseen alkoi ilmoittautuminen tänään ja nopeimmat 64 pelaajaa pääsevät mukaan. Lähiaikoina aloitetaan ilmoittautuminen myös tulevaan Halo 2 – Missions -turnaukseen ja Ghost Recon 2 -turnaukseen.

Livegamers.infon ensimmäinen suljettu liigakin on nähnyt päivänvalon tänään kun 22 lätkäfania aloittivat tosipelit ESPN NHL Hockey – Cross Check – Liiga ´05:ssa, jossa pelataan ennaltasuunnitellun otteluohjelman mukaisesti ja maalipörssiäkin seurataan. Suljettu Ghost Recon 2 -liiga tullaan myös aloittamaan lähiaikoina.

Livegamers.infon turnaukset ja liigat siis ovat täysissä elämän voimissa ja toivottavat kaikki rekisteröityneet käyttäjät mukaan pelaamaan ja/tai seuraamaan tiukkoja vääntöjä suosituimmissa Xbox Live -peleissä.