Turnaus- ja liigakimara

Kirjoittanut: Livegamers

06.09.2006

Livegamersin syksyn ensimmäiset turnaukset ovat jo edenneet ratkaisutaisteluihin asti – osassa ilmoittautuminen on kuitenkin vielä käynnissä.
Uusi tulokas on klaaniliiga suositussa Ghost Recon: Advanced Warfighter -pelissä. Liigasivu, lisätiedot ja säännöt löytyvät täältä. Liigaan on jo ilmoittautunut 17 klaania, mutta lisää mahtuu. Klaanit arvotaan liigan alkaessa kahteen alkulohkoon, joiden parhaat klaanit ratkaisevat paremmuutensa niin sanotussa mestareiden liigassa.

Rainbow Six 3 -kesäliiga jatkuu vielä Iskujoukko Rainbowin (JukkisP, Meicci ja vahink0) johtaessa Lohko Alphaa. Lohko Deltassa tilanne on tasan PURE NUDITY- (ana 66, Mosse, Stuhwi ja RoyalMedal) ja TTM´s Last Fight (JaniPel, Buumipeikko ja CasaFIN) -joukkueiden välillä.

Call of Duty 2 – Syyssota on edennyt semifinaalivaiheeseen ja mukana on vielä neljä kovinta joukkuetta. Finaalipari selvinnee viimeistään ensi sunnuntaina. Table Tennis -turnaus on sekin semifinaaleissa. Turnauksen toinen finalisti on jo selvillä – finpro saa vastaansa voittajan otteluparista Kettu vs. Jyrge.

LotR: BfME 2 – Keskimaan herruus -turnaus alkaa kuluvan kuun 12. päivä ja mukaan mahtuu vielä 12 taisteluparia. Turnaussivulle pääsee tästä. Myös Livegamersin toinen Counter-Strike-turnaus on samaisessa vaiheessa, joskin lukuunottamatta muutamia hajapaikkoja turnaus on jo täynnä.

Project Gotham Racing 3 -turnaus on vielä työn alla, mutta valmistuu kovaa vauhtia. Virtuaaliratojen nopein kuski selviää lokakuun aikana alkavassa turnauksessa.

Jos mielessäsi on turnaus tai liiga, jonka haluaisit nähdä, niin muista, että voit ehdottaa turnauksia ja liigoja suoraan moderaattoreille ja ylläpitäjille.