Turnauskuulumisia

Kirjoittanut: Livegamers

10.08.2006

Livegamersin loppukesän ja syksyn ensimmäiset turnaukset alkavat pian. Ensimmäisenä käynnistyy Table Tennis -turnaus, jonka ilmoittautuminen on jo käynnissä. Pian tämän jälkeen käynnistyy Call of Duty 2 – Syyssota ja syyskuun aikana alkaa ilmoittautuminen Ghost Recon: Advanced Warfighter -klaaniliigaan sekä Lord of the Rings: The Battle For Middle-Earth 2 – Keskimaan herruus -turnaukseen.
Table Tennis -turnauksessa on tällä hetkellä 20 osallistujaa, joten mukaan mahtuu vielä. Turnauksessa on palkintona Rockstar´s Table Tennis -T-paita ja Livegamersin kunniakirja.

Call of Duty 2 – Syyssodassa on tällä hetkellä noin 12 täyttä tiimiä, eli tilaa on vielä neljälle neljän hengen joukkueelle. Ilmoittautuminen päättyy elokuun lopussa. Turnauksessa on palkintona Livegamersin kunniakirja.

Harkinnan alla on myös pienoisturnaus klassikkopelistä Counter-Strike. Voit ilmoittaa kiinnostuksesi turnaukseen äänestämällä täällä.

Sen sijaan Battlefield 2: Modern Combat (X360) -turnaus on näillä näkymin peruttu pelimekaniikan asettamien vaatimuksien takia. Livegamers ei siis ainakaan tällä hetkellä ole järjestämässä turnausta pelistä. Ei ole syytä kuitenkaan huoleen, sillä voitte ehdottaa turnauksia ja liigoja järjestettäväksi kelle tahansa moderaattoreista tai ylläpitäjistä, jotka punnitsevat ehdotuksen.