Twitch läpäisi Dark Soulsin

Kirjoittanut: Livegamers

29.09.2015

Kerroimme muutama päivä sitten, kuinka Twitch aloitti Fallout 3 -pelin pelaamisen. Joukkovoima on päässyt Vaultista ulos, eikä seinientuijottelua tapahdu enää kuin ajoittain.
Mutta, Twitch aloitti 43 päivää, 8 tuntia, 17 minuuttia ja 904 kuolemaa sitten pelaamaan Dark Soulsia ja nyt tuo massiivinen urakka on viimein läpäisty. Whydoyoubarkin youtube-kanavalla on nähtävissä kuinka Twitch päihitti kenties pelin vaikeimman bossiyhdistelmän, Ornsteinin ja Smoughin, kutsumatta edes Dark Souls -pelaajille tuttua ritari Solarista apuun.

Alla on video, jossa twitchaajat päihittävät pelin viimeisen bossin, Gwyn, Lord of Cinderin. Tähän taistoon twitchaajat kutsuivat Solariksen apuun, mutta uskomaton saavutus siitäkin huolimatta.

Saavutuksen takana on Twitch-kanavan pyörittäjän nerokas idea tehdä pelistä tavallaan vuoropohjainen. Pelin pyörittäminen katkesi noin joka viides sekunti, jonka jälkeen Twitchin chatissa äänestettiin, mitä pelihahmo seuraavaksi tekisi. Tätä kutsutaan Order-moodiksi.

Chattaajien halutessa tämän moodin sai pois päältä kirjoittamalla chattiin ”chaos”, mutta sinnikkäät pelurit pitivät pelin hyvin pitkälle Orderin puolella, ja lopulta Dark Souls oli päihitetty.