Ubisoft julkaisi dokumentin Assassin´s Creedistä

Kirjoittanut: Livegamers

12.09.2017

On kulunut melkein kymmenen vuotta ensimmäisen Assassin´s Creed julkaisusta ja nyt Ubisoft on julkaissut dokumentin pelisarjan kehityksestä, sekä sen ympärillä pyörivästä faniyhteisöstä.
Lähdelinkkinä olevassa Ubiblogissa myös paljastetaan, ettei Ubisoft koskaan odottanut sarjan olevan mikään suurmenestys. Assassin´s Creed-pelien tuottaja Sebastian Puel kertookin: ”Emme koskaan odottaneet AC:n olevan suuri menestys. Olimme innoissamme ja äärimmäisen kiinnostuneita historiasta, mutta emme olleet varmoja iskisikö se maailmanlaajuisesti pelaajiin. Muistan kun yksi kehittäjistä sanoi yhdestä pelimekaniikan jiposta ´Tämän avulla saamme myytyä sata miljoonaa kopioita pelistä!´. Nyt olemme myyneet sarjaa yli sadan miljoonan pelin verran.”

Assassin´s Creed Originsin ohjaaja Jean Guesdon lisäsi vielä: ”Tunsimme kyllä, että AC on jotenkin erityinen. Pelin ympärillä tuntui olevan jonkinlainen aura, joka huusi että ´En ole normaali videopeli, olen erityinen!´. Kukaan ei tietenkään odottanut, että tulisimme luomaan jotain niin suurta, mutta kaikilla oli silti tunne, että jotakin erityistä tässä on.”

Seuraava Assassin´s Creed, lisänimeltään Origins, saapuu lokakuun 27. päivä.