Ubisoft julkisti For Honorin jatkosuunnitelmat

Kirjoittanut: Livegamers

01.08.2017

Ubisoft on julkistanut suunnitelmansa For Honor -toimintapelin jatkokehitykselle. Suunnitelmat jatkuvat läpi koko kalenterivuoden ja ulottuvat aina vuoteen 2018 asti.
Kauan odotettu ominaisuus on erilliset pelipalvelimet. Ubisoft Montrealin kehitystiimi työskentelee näiden palvelimien parissa luodakseen pelille paremmat puitteet ja tarjotakseen entistä paremmat verkkopeliominaisuudet. Näin verkko-ottelut ovat entistä tasaväkisempiä pelaajille eri puolilla maailmaa.

For Honorin uudet pelikaudet alkavat elokuussa ja marraskuussa. Pelikausien myötä tuodaan paitsi muutoksia itse taistelukentille, myös runsaasti uutta sisältöä. Näitä ovat uudet sankarit, kartat ja erilaiset varustemuokkaukset. Lisäksi luvassa on peliteknisiä hienosäätöjä ja muuta niin sanotusti konepellin alla tapahtuvaa korjausta. Kaikki pelin kausikortin omistavat pääsevät nauttimaan uusista sankarihahmoista etuajassa. Näistä julkaistaan lisätietoa lähiaikoina.

Uusiin pelimuotoihin lukeutuvat kaksintaisteluturnaus sekä neljä vastaan neljä -pelimuoto ranked-pelinä. Lisäksi luvassa on täysin uusi neljä vastaan neljä pvp-pelitila. Nämä lisäykset tulevat peliin lähikuukausien aikana. Uusittu harjoitustila takaa entistä monipuolisemman ja kehittyneemmän harjoittelun sekä uusille että vanhoille pelaajille.

”Julkaisustamme lähtien tiimimme on ahkerasti työstänyt ja korjannut ongelmia, joista emme olleet tietoisia pelin testivaiheessa tai julkaisun yhteydessä”, kommentoi For Honorin luova johtaja Roman Campos-Oriola. ”For Honorin kehitysaikataulu osoittaa miten pyrimme tekemään entistä paremman pelin uusilla ominaisuuksilla, kuten omilla pelipalvelimilla. Olemme omistautuneet pelaajillemme ja tuemme peliä vielä kauan sen julkaisun jälkeen.”

Lähde: Lehdistötiedote