Ubisoft julkisti Splinter Cell: Blacklistin erikoisversiot

Kirjoittanut: Livegamers

12.03.2013

Ubisoft julkisti tulevan Splinter Cell: Blacklistin keräilijäversioiden sisällöt. Pelistä julkaistaan yhteensä kolme erilaista keräilyversiota, joista The 5th Freedom Editionissa on eniten sisältöä. Alla on listattuna pakettien sisällöt.
The 5th Freedom Edition

Kyseinen versio on ainoastaan Gamestop-kaupoissa saatavilla oleva erikoispainos. Teräskotelossa tulevan pelin lisäksi paketissa on 24 senttimetrin kokoinen Sam Fisher -figuriini ja 96-sivuinen Splinter Cell Echoes -sarjakuvakirja. Lisäksi paketti sisältää Dead Coast- ja Billionaire’s Yacht -moninpelikartat yhteistyötilaa varten sekä erilaisia pelissä avattavia lisävarusteita.

Digitaalisiin lisävarusteisiin kuuluu kahdet vaihtoehtoiset erikoistoimintolasit, kahdet erikoissaappaat ja taktiset hansikkaat. Pakettiin kuuluu myös viisi erilaista pukukokonaisuutta ja viisi erilaista asetta. Näitä ovat muiden muassa VSS Sniper Rifle, M1014 Tactical Shotgun ja varsijousi.

The 5th Freedom Edition Silver Edition

Ainoastaan Ubisoftin Uplay-nettikaupassa saatavilla oleva erikoispainoksessa on hopeapintainen teräskotelo ja hopeoitu Sam Fisher -figuriini. Lisäksi The 5th Freedom Edition Silver Edition -paketin ennakkotilaajat saavat mukaan ainutlaatuista lisäsisältöä itse pelissä.

The Ultimatum Edition

The Ultimatum Edition sisältää pelin lisäksi Special Ops -digitaalikellon ja Splinter Cell Echoes -sarjakuvakirjan. Digitaalisena lisäsisältönä ovat Dead Coast- ja Billionaire’s Yacht -moninpelikartat, lisävarusteita ja lisäasu.

Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist julkaistaan Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle sekä PC:lle 22. elokuuta.

Lähde: Lehdistötiedote