Ubisoft osti Trials-kehittäjän

Kirjoittanut: Livegamers

07.11.2011

Ranskalainen pelikehittäjä ja -julkaisija Ubisoft on ostanut suomalaisen pelistudio RedLynxin. RedLynx tunnetaan muun muassa suositun Trials-moottoripyöräpelin kehittäjänä.
RedLynx on perustettu Helsingissä vuonna 2000, ja heidän käsistään on tullut jo yli sata erilaista peliä usealle eri alustalle mobiililaitteista nykysukupolven pelikonsoleille. RedLynxillä on lähes 50 työntekijää, ja viime vuoden liikevaihto oli noin 3,5 miljoonaa euroa.

”RedLynxin tiimi on kehittänyt poikkeuksellisen vahvoja brändejä usealle eri alustalle. Toivotamme RedLynxin tervetulleeksi Ubisoftin perheeseen. Heidän asiantuntemus verkko- ja fysiikkapelien toimintaan antaa meille mahdollisuuden levittää tuotevalikoimaa vieläkin laajemmalle, kuten nopeasti kasvaville digitaalialustoille”, kertoo pääjohtaja Yves Guillemot Ubisoftilta.

”Osana Ubisoftin tiimiä voimme keskittyä tekemään täydellisiä tuotteita ja saada jaettua ne laajemmalle yleisölle. Nykypäivän todellisuus ei ole tietyillä alustoilla — pitää tehdä täydellisiä pelikokemuksia alustasta riippumatta, ihmisten on voitava pelata samaa peliä laitteella kuin laitteella” toteaa RedLynxin johtaja Tero Virtala.

Yrityksen henkilöstö ja johto jatkaa kaupan jälkeenkin. Kumpikaan yhtiö ei paljasta kauppasummaa.

Lähde: Lehdistötiedote