Ubisoft raottaa ovea Vegasiin

Kirjoittanut: Livegamers

21.12.2007

Ubisoft paljasti ensimmäisiä tietoja uuden Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas 2 -pelin sisällöstä. Ubisoftin Montreal Studion kehittämä kuudes osa Rainbow Six -sarjaan tullaan näkemään alustavien tietojen mukaan maaliskuussa 2008.
Palkitun Rainbow Six Vegasin seuraaja tarjoaa pelaajille viimeisen mahdollisuuden pelastaa Yhdysvaltojen seksikkäin kaupunki terroristien kynsistä. Odotettu jatko-osa päästää pelaajat kokemaan paranneltuja ominaisuuksia sekä yksinpelissä että moninpelissä. Hehkutettuja uudistuksia ovat muun muassa seuraavat.

Lisää moninpeliä – Karttoja löytyy 13 ja ne sisältävät enemmän intensiivisiä kaksintaisteluita. Useampia pelimuotoja, enemmän palkintoja sekä parannellun matchmaking-systeemin.

Kustomoitu pelikokemus – Omien hahmojen identifiointi kestää läpi yksinpelin sekä moninpelin. Hahmon kehityksen tuomia etuja voi käyttää niin yksinpelissä kuin moninpelissä.

Paranneltu Co-Op -pelimuoto – Yksinpelin voi muuttaa Co-Opiksi milloin tahansa, kutsumalla kaverin mukaan. Vegasin yksinpeli on myös hiottu Co-Opille sopivammaksi.

Haastavampi tekoäly – Terroristit ovat haastavampia kuin edellisosassa, tuottaen pelaajalle päänvaivaa muun muassa uusien varusteiden puitteissa. Tekoälyn on luvattu tuottavan joka kerralla erilaisen pelikokemuksen.

Uusia aseita sekä suojia – 11 uutta asetta sekä uusia varusteita.

Lisää kasinoita – Vegas on nyt isompi kuin ennen, sisältäen paljon uusia paikkoja tutkittavaksi.

Peliä kehitetään Xbox 360:n lisäksi PlayStation 3:lle ja PC:lle.