Ubisoft tekemässä Just Dancesta eSport-peliä

Kirjoittanut: Livegamers

26.06.2014

Ubisoft tahtoo Just Dance -tanssipelinsä mukaan eSport-kilpapeleihin. Yhtiö onkin jättänyt sopimustarjouksen yhdelle suurimmista eSport-organisaatiosta, joka tekisi Ubisoftin aikeet mahdolliseksi.
The Electronic Sports World Cup ja Ubisoft ilmoittivat Just Dance 2015:n – joka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna – olevan osa ESWC:tä.

”Kun ESWC järjestetään 11. kerran, olemme erittäin ylpeitä laajentaessamme eSportin merkitystä Ubisoftin kanssa”, kertoo ESWC:n perustaja Matthieu Dallon.

”Kilpapelaamisen täytyy olla avoin kaikenlaisille pelaajille, sen täytyy kehittää yhteistyötä pelijulkaisijoiden kanssa, ja sen täytyy esitellä uusinta teknologiaa, joka yhdistää kehon ja pelin. Just Dance on ESWC:lle täydellinen väline saavuttaa nämä tavoitteet.”

Tavoite on näköjään toteutumassa ja ”Just Dance World Cupin” karsinnat käydään tästä päivästä aina syyskuun 21. päivään asti sekä verkossa että pelitapahtumissa. Kilpailu on kaikille avoin, mutta vain 20 osallistujaa selviytyy finaaleihin.

”Heti kun laitat Just Dancen päälle, niin yleisö alkaa tanssimaan spontaanisti”, kertoo Ubisoftin eSport-johtaja Jean-Baptiste Pennes. ”Tämä inspiroi meitä todella ja vahvistaa sitä faktaa, että tanssiminen on show niin paljon, että se saattaa ihmiset yhteen. Kilpapelaaminen jakaa saman tavoitteen, joten päätimme yhteistyöstä ESWC:n kanssa, ja luoda virallisen rajan, jotta kaikilla olisi helpompaa tuntea eSportin tuoma jännitys.”

Just Dance World Cupin finaali pidetään Paris Games Weekissä 30.10 – 1.11.