Ultimate Teamit siirrettävissä uusille konsoleille

Kirjoittanut: Livegamers

24.07.2013

EA Sports on vahvistanut, että FIFA 14– ja Madden 25-pelien Ultimate Teamit voi siirtää myös uuden sukupolven konsoleille. EA Sportsin peleistä tutussa Ultimate Team -pelimuodossa pelaajan joukkue kasataan vaihtokorteista, jotka seuraavat oikean maailman pelitapahtumia.
Maddenissa pelaajat voivat siirtää 1100 korttia, joista 100 on aktiivista ja tuhat niin kutsuttuja reservikortteja. Kortteja voi käyttää niin vanhoilla kuin uusillakin konsoleilla vielä siirron jälkeenkin, vaihtoja tai myymistä ei voi harrastaa kuitenkaan kuin kerran. Siirto onnistuu vain Xbox 360:lta Xbox Onelle ja Playstation 3:lta PS4:een.

FIFA 14:n kanssa pelaajat voivat käyttää kokoonpanoja, pelin sisäisiä tuotteita sekä pelin valuuttaa kummallakin konsolilla, ja kaikki muutokset vaikuttavat molemmilla alustoilla. Lisäksi nykyisillä konsoleilla aloitettujen sarjojen sijoituksia voi puolustaa myös uuden sukupolven konsoleilla. Korttien huutokauppa toimii niin ikään alustojen välisesti.

Madden 25 julkaistaan elo-syyskuun vaihteessa Xbox 360:lle ja Playstation 3:lle, sekä myöhemmin Xbox Onelle ja Playstation 4:lle.

FIFA 14 julkaistaan syyskuun 27. päivä Xbox 360:lle ja Playstation 3:lle, myöhemmin Xbox Onelle ja Playstation 4:lle sekä vaihtelevin päivämäärin PC:lle, Vitalle, Wiille, PSP:lle, PS2:lle, Nintendo 3DS:lle sekä iOS- ja Android-laitteille.