Useita eri palkinnollisia turnauksia avoinna

Kirjoittanut: Livegamers

05.08.2011

Livegamersissa on tällä hetkellä avoinna kolme palkinnollista turnausta, ja tulossa on vielä paljon muitakin turnauksia, joissa on upeat palkinnot.
EA:n sponsoroiman NHL 11 -turnauksen voittaja saa palkinnoksi NHL 12 -pelin. EA sponsoroi myös FIFA 11 -turnauksen, josta parhaiten suoriutunut pokkaa itselleen FIFA 12 -jalkapallopelin. Namco Bandai puolestaan tukee DiRT 3 -turnausta lahjoittamalla voittajalle F1 2011 -pelin ja F1 t-paidan.

Nyt kannattaa aloittaa Mortal Kombatin treenaus, sillä syyskuussa on tulossa Mortal Kombat -turnaus, jonka taitavin kamppailija saa palkkioksi F.E.A.R. 3 Collector´s Editionin, F.E.A.R. 3 t-paidan ja Mortal Kombat t-paidan.

Turnauksiin voivat osallistua kaikki Livegamersiin rekisteröityneet jäsenet, joilla on käytössään Xbox Live -kultatili. Turnauksiin voi ilmoittautua kunkin turnauksen omalla turnaussivulla. Syksyn ja talven aikana on tulossa paljon muitakin upeita, Teidän toivomianne turnauksia. Jos et ole vielä käynyt äänestämässä tulevista turnauksista, voit tehdä sen täällä.

Livegamers toivottaa mukavia pelejä kaikille ja kiittää sponsoreitaan!