Uudessa Tomb Raider -elokuvassa Lara etsii kadonnutta isäänsä

Kirjoittanut: Livegamers

26.11.2016

Kuten ehkä on jo tullut tietoon, uusi Tomb Raider -elokuva on tulossa. Elokuva ei ole jatkoa aiemmille, Angelina Jolien tähdittämille elokuville, vaan täysin oma tarinansa.
Elokuvan tuottaja, Graham King, on nyt kertonut verkkosivusto HeyUGuysin haastattelussa, että elokuva ottaa hieman lähdemateriaalia uusimmasta sarjan pelistä, Rise of the Tomb Raiderista. Elokuva nimittäin kertoo Lara Croftista, joka lähtee etsimään kadonnutta isäänsä.

”Elokuva kertoo Laran tarinan alkulähteistä, jossa hän etsii kadonnutta isäänsä selvittääkseen, onko hän enää edes elossa. Elokuva on samalla myös hyvinkin tunteita herättävä ja siitä syystä myös Alicia Vikander kiinnostui projektista suuresti. Uskon tarinankerronnan olevan erittäin hyvä ja että meillä on oikeat ihmiset työstämässä elokuvaa. Tomb Raiderista tulee hyvä elokuva, jota on hauska kuvata ja tehdä”, King kertoo.

Tulemmekin varmasti näkemään elokuvassa Laran huomattavasti realistisemman ja inhimillisemmän puolen, kun Angelina Jolien esittämä Lara oli selvästikin enemmän toimintaelokuvien tähti.

Tomb Raiderin ohjaa Roar Uthaug ja se saapuu teattereihin 16. marraskuuta, 2018.