Uusi gallup: Odotatko tulevan sukupolven konsoleita?

Kirjoittanut: Livegamers

07.02.2013

Kuinka paljon odotat tulevan sukupolven konsoleita? Pelottavatko huhut vai kuulostavatko ne lupaavilta?
Ohessa parista lähteestä poimittua huhua:

Viime aikaisten paljastusten mukaan molemmat seuraavan sukupolven konsolit pyörisivät kahdeksanytimisillä, 1,6 GHz:n kellotaajuudella toimivilla suorittimilla. Lisäksi spekseissä mainitaan 8 gigatavua DDR3 RAMia. Kummankin konsolin prosessorin arkkitehtuurin uskotaan pohjautuvan AMD:n kehitteillä olevaan uuteen Jaguar-teknologiaan, joka mahdollistaa loistavan hyötysuhteen virran käytön ja suorituskyvyn välillä. Kyseiseen tekniikkaan perustuvat matalavirtaiset prosessorit ovat kehitetty alun perin kannettavien tietokoneiden ja kämmentietokoneiden markkinoille.

Edgen lähteiden mukaan tuleva Xbox vaatisi jatkuvan verkkoyhteyden toimiakseen. Tällä estettäisiin käytettyjen pelien myyntiä. Uusi Kinect kuuluisi tulevien Xboxien vakiovarustukseen ja pelilevyt olisivat 50 Gt:n Blu-Ray -levyjä. Kuuleman mukaan Sonyn luoma kehitysympäristö olisi suotuisampi pelikehittäjille, koska Microsoft pakottaa käyttämään tiettyjä hyväksymiään kehitysympäristöjä, kun taas Sony antaa kehittäjille vapaammat kädet. Lisäksi Microsoftin ympäristö olisi raskaampi kuin Sonyn.

Yllä olevat ovat tosiaan vain huhuja, eikä niitä pidä ottaa täysin todesta ennen kuin ne ovat vahvistettu Microsoftin ja Sonyn toimesta.

Käy äänestämässä: Odotatko tulevan sukupolven konsoleita?