Uusi GameXpo marraskuussa Digiexpojen yhteyteen

Kirjoittanut: Livegamers

06.04.2016

Suomen suurin pelitapahtuma GameXpo järjestetään 4. — 6.11.2016 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtuma keskittyy ainoastaan pelaamiseen ja peleihin. Aiemmin pelit ovat olleet vahvasti edustettuna myös tänäkin vuonna pidettävillä DigiExpo-messuilla.
”Haluamme tehdä vahvasti ohjelmallisen tapahtuman, jonne pelaajat pääsevät viihtymään, seuraamaan huippupelaamista, pelaamaan uusia pelejä ja osallistumaan erilaisiin kilpailuihin”, kertoo tapahtuman myyntipäällikkö Minna Tuomisto Messukeskuksesta.

”Tapahtuman ohjelmaa suunnitellaan parhaillaan, mutta sen verran voin jo luvata, että sinne tulee merkittävä e-Sports turnaus. Tapahtuma tarjoaa sisältöä pelaajille, pelialan opiskelijoille ja pelialalla työskenteleville.

GameXpon ohjelma julkaistaan syyskuussa 2016.

”Peliteollisuus on Suomen ehdottomasti suurin sisältötuotantoala ja sen kasvu on ollut vahvaa. Suomessa pelaaminen ja erilaiset peleihin liittyvät harrastukset ovat olleet yleisiä jo pitkään, mutta vasta parina viime vuonna ne ovat tulleet laajempaan tietoisuuteen kun mm. YLE on näyttänyt e-sports turnauksia televisiossa.”, kertoo KooPee Hiltunen suomalaista peliteollisuutta kehittävästä ja tukevasta Neogames Finland ry:stä. ”Oma pelialan tapahtuma on perusteltu, sillä pelit ovat osa suomalaista kulttuuria ja suomalaista harrastustoimintaa. Se on kasvava ala, johon kannattaa panostaa.”

Messukeskus järjestää GameXpon yhteistyössä alan toimijoiden kanssa 4. — 6.11.2016 Messukeskuksessa Helsingissä. Samaan aikaan Messukeskuksessa järjestetään DigiExpo, Skiexpo, BoardExpo ja Lätkä & Säbä.