Uusi Hitman-traileri esittelee laajaa pelialuetta

Kirjoittanut: Livegamers

30.10.2015

Tuore Hitman-traileri esittelee kuvitteellista Sapienzan-kylää, joka toimii yhtenä ympäristönä Agentti 47:n tehtäville. Kun aiemmat pelit ovat useimmiten tarjonneet pelattavaksi yhden pienehkön alueen, pääsee nyt seikkailemaan kokonaisen idyllisen merenrantakylän alueella.
Pätkällä palkkamurhaaja pääsee pyörähtämään esimerkiksi kirkossa, kartanon ikkunanpielillä ja kellotornissa. Aseista valokeilaan pääsevät tutut keittiöveitsi, äänenvaimentimella varustettu pistooli ja kiikarikivääri.

Pelin kehittäjä IO Interactive pakkaa julkaisuun kolme kenttää, jotka sijoittuvat Ranskaan, Italiaan ja Marokkoon. Kolmeen kenttään sijoittuvat kampanjan kuusi ensimmäistä tehtävää. Näiden lisäksi pelaajille tarjotaan Contracts-pelimuoto, jossa pelaajille luvataan ainakin 800 mahdollista salamurhakohdetta. Näiden lisäksi studio lupaa erikoistehtäviä jokaiseen kenttään, jotka ovat tehtävissä vain rajoitetun ajan.

Julkaisun jälkeen suunnitteilla on julkaista kolme lisäkenttää, yksi per kuukausi -tahdilla. Lisäkentät tulevat sijoittumaan Thaimaahan, Yhdysvaltoihin ja Japaniin. Jokainen uusi kenttä tuo Agentti 47:lle uusia valeasuja, aseita ja tapoja listiä kohde.

Hitman julkaistaan 11. maaliskuuta PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle. Kesän E3-messuilla paljastettiin, että pelin betatesti tulee ensin ainoastaan PlayStation 4:lle ja lisäksi PS4-pelaajat saavat vuodeksi yksinoikeudella kuusi ylimääräistä tehtävää.