Uusi Rainbow Six: Siegen päivitys saapuu ensi viikolla

Kirjoittanut: Livegamers

08.05.2016

Rainbow Six: Siege saa Dust Line DLC:n ensi viikon 11. päivä. DLC:n tulevia uusia hahmoja oli jo esitelty aiemmin teaser-trailerilla, mutta tällä kertaa lisäsisältöä esiteltiin tarkemmin. Tarkempi esittely tapahtui Rainbow Six: Siege Pro League PC -finaalin striimissä.
Uusi päivitys tuo mukanaan uuden kentän, kaksi operaattoria, uusia aseita sekä paljon muita uudistuksia.

Jo aiemmin oli tiedossa, että kaksi uutta operaattoria ovat Navy Sealsin riveistä. Puolustuksen riveihin tulee Valkyrie, jonka käytettävissä on neljä Black Eye Camera -kameraa, joita voi sijoitella omiin valitsemiin paikkoihin.
Asevalikoimana on SIG MPX ja SPAS-12.

Uusi kartta Border on ottanut paikaksi Lähi-idän. Kooltaan se on medium.

Hyökkäyksessä on käytettävissä Blackbeard. Operaattorilla on käytettävissä pään aluetta suojaava rynnäkkökivääriin kiinnitettävä Rifleshield.
Asevalikoimasta löytyy SCAR-H sekä MK-11. Kummaltakin uudelta operaattorilta löytyy toisena aseena legendaarinen Desert Eagle.

Moni muu vanha operaattori kokee toivottuja uudistuksia:

– IQ:n käsikonsolin näyttö selkenee sekä näyttää sähkölaitteiden muodon.
– Tachankan liikkeet muuttuvat nopeammiksi: liikutettavan LMG:n käyttöönotto nopenee sekä sen voi sijoitella lähemmäs seinää
– Thermiten kranaatit vaihtuvat flashbangeihin
– Frostilla ei ole enää Nitro Celliä
– Buckilla on mahdollista käyttää kranaatteja
– Montagne-kilpi ei enää laajene pelkästään ylöspäin vaan tätä nykyään sivuillekin antaen paremman suojan

Lisäksi aseet saavat uusia pieniä korjauksia. Tähtäimissä Red Dot sekä Triangle kokevat korjauksia ja niiden kokoa pienennetään.
Toivottuna uudistuksena tulee myös aseiden kustomointi kesken ottelun. Muun muassa tähtäimen voi vaihtaa kesken kaiken, jos sellaiselle on tarvetta.

Animaatiot kokevat uudistuksia. Väärät päätökset ovat voineet olla kohtalokkaita pysäyttämättömien animaatioiden takia. Uuden päivityksen myötä gadgetin pistämisen voi pysäyttää.

Pieniä kustomointiuudistuksia tulee myös. Operaattoreita voi muokata oman näköiseksi. Ainakin alustavasti tämä koskee vain päähineitä ja kasvoja. Aseisiin tulee uusia skinejä sekä muita koruja.

Kaiken lisäksi tulee myös pieniä uudistuksia peliin. Puolustuksessa kamerat on merkattu pienillä palloilla ja niistä näkee, mikäli joku kameroista on tuhottu pois.
Suurena toivottuna uudistuksena tulee valaisun korjaus. Ulos katsoessa aurinko ei enää häikäise pahasti pelaajaa ja ulos näkee jopa jotain.
Yhtenä uutena lisäyksenä tulee rankin nollaus aina seasonin vaihtuessa.