Uusi Syndicate-peli on kuin onkin tulossa

Kirjoittanut: Livegamers

12.09.2011

Pidemmän aikaa on kuultu huhuja uuden Syndicate-pelin kehityksestä. Nyt EA varmisti virallisesti, että vanha kulttiklassikko saa jatkoa nykysukupolven konsoleilla.
Electronic Arts Inc. ja ruotsalainen Starbreeze Studios julkistivat kehittävänsä uutta peliä EA:n Syndicate-sarjaan.

Palkitut The Chronicles of Riddick ja The Darkness –pelit kehittänyt Starbreeze Studios vie brutaalin first person sci-fi shooterin lähitulevaisuuteen, jossa sota on bisnes. Pelaajat astuvat Eurocorpin uusimman agenttiprototyypin Miles Kilon saappaisiin ja aloittavat eeppisen toimintaseikkailun korruptoituneessa maailmassa.

“Olemme innoissamme voidessamme paljastaa mitä olemme työstäneet viimeiset pari vuotta”, kertoo toimitusjohtaja Mikael Nermark Starbreeze Studiosilta.
”On ollut upeaa työskennellä EA:n kanssa ja saada tämä mahtava tilaisuus näyttää osaamistamme first person shooterien ja toimintapelien parissa.Tuomme Syndicaten upean maailman takaisin entistä ehompana.”

Vuoteen 2069 sijoittuva Syndicate vie pelaajat pimeään Machiavellian maailmaan, joka pyörii ilman mitään viranomaisvalvontaa erilaisten syndikaattien taistellessa paikallisten markkinoiden herruudesta. Kukaan ei kyseenalaista kolmen suurimman – Eurocorpin, Cayman Globalin ja Asparin – toimintaa tai tarkoitusperiä. Ne ohjaavat koko tätä brutaalista sotaa.

Syndicaten maailmassa kaikki on digitaalisesti yhdistetty, jopa ihmiset. Pelikokemus ei rajoitu vain käsillä oleviin aseisiin. Pelihahmon päähän istutettujen DART 6 bio-piirien myötä pelaajat voivat hidastaa aikaa ja hyödyntää ympärillä olevaa digitaalista maailmaa vihollisten kukistamiseksi erilaisten päivitettäiven hakkerointimekaniikkojen avulla. Syndicate on yhdistelmä nopeatempoista ja futuristista toimintashooteria ja tarinapohjaista pelaamista.

“Tavoitteemme on tarjota Syndicaten myötä haastava toimintaräiskintä, joka vetoaa sekä tämän päivän pelaajiin että sarjan vanhoihin faneihin. Olemme varmoja, että he nauttivat ja tunnistavat klassikoksi noussee pelin piirteet”, tuottaja Jeff Gamon EA Partnersilta kertoo.
”Sarjan fanit tunnistavat monia aseita ja ympäristöjä, mutta kokevat ne aivan uudella tavalla. Peli tarjoaa myös erillisen ja syvän neljän pelaajan yhteistyöpelimuodon, jossa on mukana tehtäviä alkuperäisestä kulttiklassikosta – tämä lisää oman ulottuvuutensa koko pelikokemukseen.”

Syndicate julkaistaan alkuvuodesta 2012 Xbox 360:lle, PS3:lle ja
PC:lle.

Lähde: Lehdistötiedote