Uusia pelejä julkistettu

Kirjoittanut: Livegamers

14.02.2008

Atari julkisti tulostiedotteensa parissa uuden pelin, Airbone Rangersin. Itse pelistä ei vielä kerrottu mitään tarkempaa tietoa, se kuitenkin näillä näkymin ilmestyy Xbox 360:lle, PS3:lle sekä PC:lle.
Japanilainen Famitsu-lehti puolestaan tarjosi silmäyksen Battle Fantasia -peliin, joka huteran ranska-englanti-käännöksen mukaan on Xbox 360:lle ja PS3:lle ilmestyvä roolipeli. Käännös kertoo pelin ilmestyvän Japanissa vielä toukokuussa, mutta sen mahdollisesta saapumisesta muualle ei ole vielä tietoa.

Myös muutamia peliaiheisia huhuja on liikkunut. Erään unkarilaisen pelilehden kannesta ilmenee, että Red Alert 3 olisi tekeillä ainakin PC:lle ja mahdollisesti myös Xbox 360:lle. Mitään virallista tietoa pelistä ei kuitenkaan olla kerrottu.

Toisen huhun laittoi liikkeelle taas EA:n tiedote, jossa oli BioWaren tulevien pelien kohdalla nähtävillä KOTOR. Tämä tarkoittaisi siis sitä, että muun muassa Mass Effect -pelistään tuttu kehitystiimi olisi kehittämässä jatkoa menestyneelle Knights of the Old Republic -pelisarjalle.