Uusia pelejä Xbox Live Arcadeen

Kirjoittanut: Livegamers

08.04.2006

Street Fighter II Hyper Fighting julkaistaan Xbox Live Arcadessa ennen tämän kuun loppua. Hinta tulee olemaan 800 tai 1200 Microsoft-pistettä, eli 10-15 euroa. Tiedot kerrottiin Spring Fling -tapahtumassa Kanadassa, jolloin Microsoft julkisti myös uuden Live Arcade -nimikkeen, Cloning Clyden.
NinjaBeen, kevytstrategiapeli Outpost Kaloki X:n kehittäjän työstämä Cloning Clyde on kolmiulotteinen seikkailu/puzzle-peli. Mukaan heivataan täysi Live-tuki saavutuksilla ja moninpelaamisella. Lisätietoa saat täältä.

Tokiossa pidetyssä Xbox 360 -tilaisuudessa kerrottiin muun muassa, että Pac-Man ja Galaga ovat tulossa Live Arcadeen. Tarkoitus olisi miellyttää erityisesti japanilaisia käyttäjiä, joten Euroopan julkaisusta ei ole täyttä varmuutta. Julkaisuajankohtaa tai ominaisuuksia ei kerrottu.

Japanilainen Hudson miettii vakavasti legendaarisen, kymmenen pelaajan moninpelin sisältäneen Saturn Bombermanin tuomista Live Arcadeen. Hudson on on Microsoftin virallisella yhteistyölistalla. Bomberman on heidän suurin hittinsä, joten toivoa on.

Kaikkien naavapartojen ja nuorempienkin iloksi retropelien määrä kasvaa Live Arcadessa. Kukapa voisi vastustaa Bombermania Live-tuella?