Uusin Pelaaja keskittyy Xbox 360:een

Kirjoittanut: Livegamers

02.05.2007

Toukokuun Pelaaja keskittyy pääasiassa Xbox 360:een. Esittelyssä ovat Xbox 360 Elite ja seuraavan aallon X360-pelit kuten Blue Dragon, Fable 2, Forza Motorsport 2, Alan Wake sekä odotettu roolipeli Mass Effect. Halo 3 -esittelyssä Bungie taas vastaa lukijoiden kysymyksiin.
Monia varmasti kiinnostaa myös uusi Splinter Cell: Conviction, joka esitellään ensimmäisten joukossa maailmassa Pelaajassa. Pelisarja on ottamassa uuden suunnan. Sam Fisher siirtyy varjoista ja pimeydestä auringonvaloon ja salaisista tukikohdista väkijoukkojen sekaan. Näiden muutosten myötä pelattavuuskin muuttuu aggressiivisemmaksi ja tekijät kuvailevat lopputulosta uudenlaiseksi ”active stealth” –peliksi.

Ensifiilikset ja kuvat pelistä voi tsekata uudesta Pelaajasta, joka ilmestyy huomenna. Alla ote Splinter Cell: Conviction -haastattelusta:

”Miten paljon uskotte saavanne irti Xbox 360:sta tehdessänne pelin vain kyseiselle alustalle?”

”Kyseessä on toinen Splinter Cell –sarjan peli Xbox 360:lla, joten tekninen osaamisemme ja tietotaitomme on huimasti parempi kuin aikaisemmin ja se näkyy tuloksissa. Koska Splinter Cell Conviction ilmestyy vain Xbox 360:lle, meidän ei tarvitse ajatelle muiden laitteiden rajoituksia ja kehittää kaikille laitteille toimivia kompromissiratkaisuja. Tämä vapaus antaa meille enemmän mahdollisuuksia ja peli tulee näyttämään mihin 360 todella pystyy.”

Lisäksi Xbox 360 -painotteisessa numerossa on haastattelussa Xbox-teknologiakehityksen vastaava Scott Henson, joka vastaa kysymyksiin muun muassa hajoavista Xbox 360 –konsoleista ja tulevista Xbox 360 casual –peleistä.