Vanhat konsolit jäävät ilman Dragon Age -laajennuksia

Kirjoittanut: Livegamers

07.07.2015

Bioware kertoo, että sen roolipeli Dragon Age: Inquisitionin vanhan sukupolven konsoleiden versiot eivät tule jatkossa saamaan pelin laajennuksia. Pelistudio ei paljastanut kuinka monta laajennusta se aikoo vielä tuoda pelin PlayStation 4-, Xbox One ja PC-versioille. Peli saa kuitenkin uuden työkalun, jolla pelaajat voivat siirtää tallennuksensa alustalta toiselle.
Yhtiö tuo peliin siirtotyökalun heinäkuussa julkaistavan 8. päivityksen yhteydessä. Työkalu mahdollistaa tallennusten tuomisen Xbox 360:lta Xbox Onelle ja PlayStation 3:lta PlayStation 4:lle. Tallennuksia ei ole mahdollista tuoda PC:ltä tai PC:lle.

Mikäli pelaaja on ostanut tililleen vanhoilla konsoleilla lisäsisältöä, siirtyvät ne maksutta uusille konsoleille. Peli on parhaillaan mukana Xboxin ultimaattisessa pelialessa 35 euron hinnalla.

”Pohjimmiltaan Inquisition tarjoaa siis melko perinteisen ”pelasta maailma” -tarinan, mutta se, mikä tekee tästä erityisen mukaansatempaavan, on tapa jolla sitä lähdetään purkamaan: pelin alkumetreillä inkvisitio on vain pieni hajanainen ryhmittymä, jota muut vallat eivät ota tosissaan – pikkuhiljaa, tehtäviä tekemällä, inkvisitio alkaa kuitenkin saamaan liittolaisia ja lisää valtaa. Tarinan loppua kohden pelaajan johtama organisaatio onkin kasvanut jo aivan uskomattomiin mittasuhteisiin ja on koko pelimaailman johtava voima – lopullinen liittolaisten määrä riippuu tietysti siitä kuinka paljon sivutehtäviä suorittaa ja minkälaisia päätöksiä pitkän matkan aikana tekee. Käytännössä suurin osa pelaajan ajasta kuluu siis liittolaisten hankkimiseen ja vaikutusvallan kasvattamiseen.”

Lue Livegamersin virallinen arvio Dragon Age: Inquisitionista kokonaisuudessaan täällä.