Värikäs indiepersoona jatkaakin pelialalla

Kirjoittanut: Livegamers

16.06.2014

Indiepeli Fezistä tunnetuksi tullut Polytron aikoo keskittyä seuraavaksi toisen indiepelin, Panoramicalin, julkaisuun. Kyseessä on Fernando Ramallon ja David Kanagan kehittämä peli, jota Polytron ja Finji yhdessä tukevat. Indiepiireissä värikkäänä persoonana tunnettu Phil Fish selittää tuoreessa blogissaan yhteistyöstä tarkemmin.

Fishin mukaan Polytron on viime vuodet työskennellyt Fezin eri versioiden ja päivitysten parissa ja hän on omien sanojensa mukaan erittäin innostunut tästä uudesta kappaleesta yhtiölle.

Yhteistyössä Fish tukee Panoramicalia tarjoten apua tuottajana sekä promoottorina. Hänen tehtävänään on tuoda peli ihmisten tietoisuuteen. Samaan aikaan Polytronin tuottaja Marie-Christine Bourdua keskittyy auttamaan pelin kehitysvaiheen loppuhiomisessa. Toinen indieyhtiö, Finji, puolestaan auttaa pelin kehityksen päivittäisissä pulmissa ja raha-asioissa.

Fish tahtoo alleviivata ettei Polytron toimi pelin julkaisijana vaan yhteistyökumppanina.

Noin vuosi sitten Phil Fish ilmoitti Twitterissä vetäytyvänsä kokonaan pelialalta muihin puuhiin. Samalla Polytron ilmoitti peruuttavansa Fez 2:n kehityksen.