Video: Mitä Ubisoft tarjoaa nyt ja tulevaisuudessa?

Kirjoittanut: Livegamers

03.11.2015

Livegamersin Etini ja Larencia piipahtivat DigiExpo 2015 -messuilla Ubisoftin alueella yhtiön julkaisuihin ja tulevaisuuteen tutustuen. Alueelta löytyikin yhtiötä edustanut Jerry Kurunen jututettavaksi. Ubisoftin alueella valokeilassa olivat hiljattain julkaistu Assassin´s Creed Syndicate, tuleva FPS-peli Rainbow Six: Siege ja tanssipeli Just Dance 2016.
Aiemmin vuonna 2011 Ubisoft julkisti Rainbow Six Patriotsin, mutta projekti kuopattiin yhtiön toimesta viime vuonna. Onko joulukuussa saapuva Siege paranneltu versio kuopatusta Patriotsista?

”Siege on kokonaan oma pelikonseptinsa. Sen kanssa mennään pelisarjan juurille, eli strategiseen ja tiimipelattavaan pelaamiseen. Patriots kuopattiin kokonaan, eikä sillä ole yhteisen pelisarjan ja maailman lisäksi muuta tekemistä Siegen kanssa.”

Mutta mihin projekteihin Ubisoft aikoo satsata tulevaisuudessa?

”Alkuvuodesta on tulossa Tom Clancy´s The Division, joka sijoittuu katastrofin jälkeiseen lähitulevaisuuteen. Peli on teknisesti valmis, siinä hiotaan enää nettikoodia julkaisua kohti.”

Mistä Far Cry Primalissa on kyse? Kiehtooko realistiset skenaariot kuluttajia? Nämä ja muut aiheet löytyvät alla olevalta DigiExpo 2015 -haastattelulta:

Katso aiemmin julkaisemamme Guitar Hero -haastattelu täältä.