Viikonlopun kunniaksi peliarvosteluja kaksin kappalein

Kirjoittanut: Livegamers

04.03.2016

Perjantain kunniaksi Livegamersin arvosteltavana kaksin kappalein pelejä: Resident Evil Zero HD Remaster (Xbox One) ja LEGO Marvel Avengers (PS4).
Päinvastoin kuin vanhojen bändien levyjen uudelleenjulkaisuissa, videopelipuolella remasterointi oikeasti näkyy ja kuuluu. Resident Evil -kauhuklassikoiden uudelleenvaatettamista puoltaa jo pelkkä kulttuuriperinnöllinen hyväntekemisen tarve, ja on siitä myös oikeasti riemua pelaajille. Monilla on konsolin puuttumisen tai muun tekosyyn varjolla jäänyt ”Ressut” aikanaan kokematta ja monta kertaa on häpeissään painettu leuka rintaan, kun kaverit ovat niistä puhuneet. Sivistystalkoot jatkuvat Resident Evil 0 -pelin myötä ja hatut voi nyt heittää ilosta ilmaan.

Lue Livegamersin arvostelu Resident Evil Zero HD Remaster -pelistä.

Palikasta se aikoinaan alkoi. Tanskalaisten maailmanvalloitus. Kukapa olisi uskonut, että pienet toisiinsa lukkiutuvat valetut muovinpalat valloittaisivat koko maailman niin tehokkaasti kuin ovat tehneet. Legot onnistuivat siinä, mitä moni on yrittänyt ja vielä useampi halunnut. Maailmanvalloitus on kyseessä myös Lego-imperiumin toisessa Marvel-videopelissä, Marvel Super Heroes -pelin seuraajassa Lego Marvel Avengers -pelissä.

Lue Livegamersin arvostelu tuoreesta LEGO-pelistä.