Virtuaalilätkän Suomen Mestari 2012 on Hannes Kettunen

Kirjoittanut: Livegamers

16.04.2012

Electronic Arts, Livegamers, Microsoft, SM-liiga ja Linnanmäki järjestivät viime viikonloppuna Virtuaalilätkän SM-kisat NHL 12 -pelissä. Huikean kisan voittajaksi selviytyi tiukkojen taistojen jälkeen Hannes Kettunen, joka tunnetaan Xbox LIVE -piireissä myöskin gamertagilla ”Hansulinho”.

Virtuaalilätkän SM-kisat järjestettiin nyt toistamiseen. SM-liigan finaalipelien aikaan järjestettävä kisa on ensimmäinen virallinen eSport-turnaus, jossa valitaan Virtuaalilätkän Suomen Mestari. SM-kisoihin osallistui Suomen parhaita NHL 12 -pelaajia eri puolilta Suomea. Kisoja edelsi mittava Online-turnaus, jonka kaksi parasta pääsivät suoraan lauantaina 14.4. järjestettyjen SM-kisojen semifinaaleihin. Online-turnauksen voittanut Hannes Kettunen voitti myös SM-kisat napaten kultaa ylivoimaisella suorituksellaan. SM-kisoissa hopeaa sai Sebastian Remes ja pronssia Kimmo Hovi. Kilpailu käytiin EA SPORTSin NHL 12 -pelillä ja ottelut pelattiin SM-liigan joukkueilla. Pelialustana oli Xbox 360.

”Virtuaalilätkän SM-kisojen taso oli huikea. Linnanmäen Kinect & Xbox -pelialueella ja 4D-kinossa nähtiin päivän mittaan upeita sykähdyttäviä taistoja. Tunnelma oli kuin oikeassa lätkämatsissa, kun lätkäselostaja Jani Alkio pisti parastaan!”, kisajärjestelyistä vastanut Jani ”JJR” Ryhänen Livegamersilta hehkuttaa.

NHL12 SM-kisat järjestettiin Linnanmäen Meritorin uusitulla Kinect & Xbox -pelialueella lauantaina 14.4.2012. SM-kisojen ennakkoilmoittautuminen ja Online-karsintaturnaus järjestettiin Livegamersin sivustolla.

Virtuaalilätkän Suomen Mestarille palkittiin Kultamitalin ja SM-pokaalin lisäksi EA Sports -pelipalkinnoin, aidolla SM-lätkäpelipaidalla, kahdella Linnanmäen Isohupi-rannekkeella sekä VIP-kokemuksella SM-liigan tapahtumaan.

Lisää kuvia EA Finlandin Facebook-sivuilla.