Vuoden Pelijournalisti -yleisöäänestys on alkanut

Kirjoittanut: Livegamers

08.10.2012

Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry järjestää yhdessä Suomen Messujen kanssa uuden Vuoden Pelijournalisti -yleisöäänestyksen. Palkitsemme ansioituneita toimittajia ja kannustamme kaikkia pelijournalisteja entistä korkeatasoisempaan toimintaan. Pelaajille ja lukijoille tämä äänestys tuo mahdollisuuden ”fanittaa” suosikkejaan.
Vuoden Pelijournalisti -yleisöäänestys on käynnissä 8.-26.10.2012 osoitteessa www.figma.fi/pelijournalisti.htm. Kuka tahansa voi käydä antamassa oman äänensä suosikkijournalistilleen. Vain yksi ääni per osallistuja lasketaan.

Kolme eniten ääniä saanutta ehdokasta julkistetaan Digiexpo-messuilla 2.11.2012 klo 10 ja koko äänestyksen voittaja palkitaan Suomen Messujen puolesta. FIGMA ry julkaisee tuloksista myös lehdistötiedotteen ja voittajasta esittelyn Figma.fi-sivustolla.

Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 15 kappaletta kahden hengen pääsylippuja Digiexpo-messuille.

FIGMA

Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry:n jäseniä ovat ALSO, AMO, Electronic Arts, Microsoft, Namco Bandai, Nordisk Film, PAN Vision ja Warner Bros.

FIGMA julkaisee Suomen virallista listaa, joka on GfK:n kokoama myyntitilasto Suomen suosituimmista peleistä. Lista ilmestyy viikoittain. Listat kootaan satojen pelikauppojen lähettämien myyntiraporttien pohjalta. Mukana ovat seuraavat pelikaupat: Anttila, CDON, Discshop, Expert, Gamestop, K-Citymarket, Kärkkäinen, Musta Pörssi, Viihdepysäkki, Prisma, Stockmann, Tekniset, Verkkokauppa, VPD ja Veljekset Keskinen.

Lähde: Lehdistötiedote