Vuotojen mukaan Devil May Cry 5 esitellään ensi vuoden E3:ssa

Kirjoittanut: Livegamers

29.11.2017

Huhuja Devil May Cry 5:stä on liikkunut ympäri nettiä jo jonkin aikaa, varsinkin nelososan remasteroinnin jälkeen. Nyt ResetEran käyttäjä Son Of Sparda paljastanut tietävänsä sisäpiirin salaisuuksia pelisarjan tulevan osan takaa. Yhtäkään tietoa ei vielä ole vahvistettu vääräksi tai oikeaksi, joten kyseessä olevat puheet ovat tällä hetkellä vain huhuja.
Listataan tähän muutamia Son Of Spardan kommentteja, loppujen löytyessä lähdelinkin takaa alkuperäisestä postauksesta.

– Kolme vuotta kehityksessä ollut peli on nimeltään Devil May Cry V ja sen tarkoitus on saapua ensi vuoden lopulla tai 2019 alussa. Peli paljastetaan ensi vuoden E3-tapahtumassa.

– Ainakin jonkinlainen PlayStation 4-yksinoikeus. Pysyvä vai ajallinen, ei vielä tarkempaa tietoa.

– Vitososaa kehittää ensimmäiset neljä peliä kehittänyt Capcomin oma tiimi, eikä DmC: Devil May Crysta tuttu Ninja Theory ole mukana.

– Neljännestä osasta tuttu Nero tekee paluun.

Rueben Langdon palaa Danten rooliin siinä missä Dan Southworth tekee paluun Vergilinä ja Johnny Young Bosch Nerona.

– Pelistä on tehty jo kaksiminuuttinen traileri, joka keskittyy enemmän maailmaan ja tarinaan. Videolla näkyy myös nelososasta tuttu Fortuna City, tai ainakin samankaltainen kaupunki.

– Pelin tarina jatkaa siitä, mihin nelososa jäi ja on huomattavasti vakavampi, keskittyen Danteen syvällisemmin.

– Pelattavissa on kolme hahmoa. Danten ja Neron lisäksi myös ”eräs erittäin vahva henkilö”. Ei vielä tietoa onko kyseessä uusi, vaiko vanha hahmo. Onko Vergil kolmas hahmo? Sitä ei vielä tiedetä.

– Kenttäsuunnittelu on huomattavasti avoimempaa, mutta ei tule kuitenkaan olemaan Dark Souls-pelien kaltainen, eikä myöskään avoimen maaston seikkailu.

– Pelissä ei ole Quick Time Eventejä, moninpeliä tai minkäänlaista stamina-mittaria. Pelissä on myös uusittu kamerajärjestelmä, josta kehitystiimi on erittäin ylpeä.

– Aiemmista peleistä tuttu Ranking-systeemi on edelleen olemassa, kuten myös tehtävävalinnat.