Wargaming: Microsoftin laadunvalvonta haittaa päivitystahtia

Kirjoittanut: Livegamers

23.07.2013

Wargamingin Victor Kislyin mukaan Microsoftin suorittama päivitysten laadunvalvonta haittaa online-pelien nopeaa päivitystahtia.
”Online-pelien hyvä puoli on se, että jos jotain menee pieleen, niin se voidaan korjata pikaisilla päivityksillä”, Kislyi kertoo.

”Yksi suurimmista haasteista Microsoftin kanssa onkin ollut päivitysten kanssa. Prosessi laadunvalvontoineen kestää aivan liian pitkään. Työskentelemme heidän (Microsoft) kanssaan, jotta saisimme tiivistettyä päivitystahtia”, hän jatkoi.

Microsoft on tullut tunnetuksi tarkasta laaduntarkkailustaan konsolin sekä Liven sisällöstä. Kaiken kehittäjien luoman sisällön tulee läpäistä testit ennen kuin se julkaistaan Livessä. Lisäksi kaikista päivityksistä peritään 40 000 dollarin maksu, jota vastaan varsinkin indie-kehittäjät ovat protestoineet. Kesäkuussa Microsoft ilmoitti poistaneensa maksun kaikista Xbox Live Arcade -julkaisuista.

Kislyin mukaan päivitysten hidas julkaisuprosessi säilyy kuitenkin ongelmana.

”Teknisellä puolella on edelleen paljon töitä tehtävänä”.

Wargaming kehittää parhaillaan suositusta PC-pelistä, World of Tanksista, Xbox 360 -versiota, joka julkaistaan konsolille ilmaisena. Pelin pelaaminen vaatii Liven kultatilin.