Wideload Games julkisti Stubbs the Zombie -pelin

Kirjoittanut: Livegamers

31.10.2004

Vähän aikaa sitten Livegamers uutisoi, että entisistä Bungie Studiosin työntekijöistä koostuva Wideload Games löysi julkaisijan tulevalle pelilleen. Nyt Wideload on julkistanut pelinsä, se kulkee nimellä Stubbs the Zombie: Rebel Without A Pulse. Pelin julkaisee Aspyr Media.
Stubbs the Zombie on kolmannesta persoonasta kuvattu humoristinen toimintapeli. Se on kehitetty Halon pelimoottorille. Pelaajan tehtävänä on ohjastaa zombieta nimeltään Stubbs. Humoristinen zombie seikkailee futuristisen maailman läpi etsiessään totuutta ja oikeutta, mutta pian tapahtumat yltyvät täydeksi sodaksi elävien ja kuolleiden välillä.

Vaikka Stubbs ei pysty käyttämään aseita, on hänellä käytössään laaja arsenaali erilaisia taitoja. Stubbs pystyy muunmuassa syömään vihollistensa aivot ja täten muuttamaan nämä zombeiksi, hän pystyy myös ottamaan haltuun vihollistensa mielet. Ja näiden lisäksi Stubbsin erinäiset ruumiinosat ja ruumiineritteet toimivat myös aseina, Stubbs pystyy nimittäin irroittamaan kätensä ja sillä ottamaan hallintaansa vihollistensa mielet. Zombien pää toimii keilapallona.

Peli ilmestynee ensi vuoden kesällä Xboxille, PC:lle ja Macintoshille.

Pelin viralliset kotisivut (kuvia): StubbsTheZombie.com