Wideload Games löysi julkaisijan

Kirjoittanut: Livegamers

31.08.2004

Bungien entisen pääsuunnittelijan, joka suunnitteli mm. Halon, uusi studio Wideload Games on löytänyt julkaisijan tulevalle pelilleen. Alex Seropian jätti Bungien, kun se myytiin vuonna 2002 Microsoftille. Tulevan pelin julkaisijana toimii Xboxilla ja PC:llä entuudestaan tuntematon julkaisija Aspyr Media. Aspyr on kuitenkin Macintosh-puolella suuri tekijä, sillä se omistaa n. 60% Mac-markkinoista.
Wideloadin tulevasta pelistä ei juuri tiedetä muuta, kuin se että se käyttää Bungielta lisenssoitua Halon pelimoottoria. Peli ei kuitenkaan tule olemaan Halo-kopio.

Wideloadin ja Aspyrin edustajat ovat tyytyväisiä sopimukseen ja Seropian kiitteleekin Aspyrin suhtautumista pieneen 12 hengen pelistudioonsa. Wideload onkin saanut vapaat kädet ja löyhän aikataulun pelilleen. Wideload on erikoinen kehitysstudio sen takia, että se käyttää pelin suunnitteluun ja tärkeimpien osien toteutukseen 12 hengen ydinjoukkoansa. Muihin tehtäviin, kuten testaukseen ja erikoisalueisiin käytetään ulkoista työvoimaa.

Aspyrin edustaja Michael Rogers:
”Wideload Games has an incredibly talented team with a proven track record of delivering truly unique game experiences. They are a great team. We are a great team. Together, we are a powerful combination.”

Kotisivut: Wideload